Din informaţiile pe care le deţinem, percheziţiile s-au soldat cu ridicarea a câtorva saci de documente, dispunându-se totodată indisponibilizarea autoturismelor de lux până la acoperirea prejudiciului produs de firma arădeană în acest dosar. Totodată, conform informaţiilor deţinute, doar patru persoane din cele 47 pe numele cărora existau mandate de aducere nu au fost găsite, ele fiind plecate din ţară.
Proprietarul societăţii vizate de percheziţiile IPJ Mehedinţi este unul dintre oamenii de afaceri arădeni care apare în Topul Forbes România 2014. Clasarea sa este, însă, mult inferioară celei din anul anterior când, de altfel, şi-a şi făcut intrarea în acest top. Dacă în 2013 se afla pe locul 258 cu o avere de 14 milioane de euro, anul trecut arădeanul ocupă poziţia 452 cu o avere estimată de 5 milioane de euro.
Domeniile principale de activitate ale firmei sunt colectarea şi reciclarea deşeurilor şi resturilor metalice feroase şi neferoase, hârtie, carton şi plastic. Lista domeniilor secundare de activitate include transportul de mărfuri, demolarea construcţiilor şi dezmembrarea vehiculelor scoase din uz. Compania avea, în 2014, nouă puncte de colectare a deşeurilor metalice feroase în judeţul Arad.
În 2013, cifra de afaceri a companiei a scăzut cu aproximativ 50%, ajungând la 10 milioane de euro, iar pierderile înregistrate depăşesc 5 milioane de euro. Şi numărul de angajaţi a fost redus de la 210 în 2012 la 190 în 2013.
Citiți principiile noastre de moderare aici!