Vineri, CJSU a adoptat hotărârea 153, pentru „Sincronizarea situației conform HG 1015”, adoptată joi. Astfel, doar la Frumușeni, unde incidența înregistrată vineri a fost de 6.09 cazuri la mia de locuitori, rămân valabile restricții de weekend. Acestea presupun că circulația persoanelor între orele 20 și 05 este interzisă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. În aceleași zile, la Frumușeni, magazinele se vor închide între orele 18 și 05.
Conform datelor făcute publice de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, localitățile nou intrate în diferite categorii de incidență sunt următoarele: „Între 2 și 3: Păuliș, Conop, Ususău, Săvârșin; Între 3 și 4: Lipova, Pecica, Olari, Gurahonț, Vladimirescu; Între 4 și 6: Moneasa, Sebiș, Livada, Zăbrani, Bârzava, Apateu, Felnac, Beliu. Moneasa, Sebiș și Apateu își păstrează termenele de 14 zile stabilite în ședințele anterioare, însă pentru că incidența a trecut de 4 se aplică și prevederile privind accesul în sălile de sport în baza vaccinării, testării sau trecerii prin boală; Peste 6 se menține doar Frumușeniul”.
Trimite articolul
XPerfect, copiii stau online, nuntile nu respecta nici o regula, pe stadion se sta unul langa altul iar șmecherii merg sâmbata la congres unde sunt 5000 de (….). O fi corect oare? De ce credeti ca au relaxat restrictiile la la 4 la 6 la mie? Sa isi faca galbenii treaba.
Bună ce se întâmplă cu grădinițele da și se întâmplă cu școlile care sunt au program prelungit sunt atâtea da sunt în oraș și nu arat sunt în și în localitate și în Frumușeni și în multe în multe localități ce se întâmplă cu cu școlile astea păi vă dați seama că nu are nicio legătură programul ăsta guvernamental da avea after school și copiii să n-aibă parte dă dă dă educație de mine mă responsabilizare a familiilor lor pentru că mulți trebuie să meargă la lucru asta înseamnă că să moară de foame ce se întâmplă cu copiii ăștia vă dați seama sunt și sunt atâția copii ce ne facem ne plângem ne plângem ne plângem zilele pentru copiii noștri cat să putem răbda cat cine să ne ajute dacă nu aceste sisteme de școlarizare care oferă un program prelungit mergeți în Zăbrani vedeți cine lucrează acolo mergeți în Lipova mergeți în Arad mergeți în Sebiș unde vreți să se ajungem pentru că pentru asta îți programe guvernamentale nu dacă mergeți să spun așa într-una din localități uitați-vă ce angajați sunt sunt mulți angajați să spun așa la limită adică prin asta mai supraviețui iau și acuma ca să ai nevoie de părinți ce să faci nu pentru că trebuie și treaba asta ai nevoie și de părinți măcar odată la două luni măcar odată la trei luni ce să facem cum cum să responsabilizam munca noastră că trebuie să să să înțelegem că și mamele acestor copii au nevoie de o înțelegere a unui sistem gândiți Yvor cum putem noi să-i facem să cum să le vorbim pe ce limbă să le vorbim că nu ne putem înjosi încât să spunem atâta atâta se poate atâta despre ce spre ce vorbim mergeți în localitatea Zăbrani vedeți ce acolo da unde se mai face cat decât ceva mergeți în alte sate unde cat de cat sunt mai ferite de acest pericol dar nu se poate nu se poate așa ceva uitați nu mai angajați în vârstă mai nou sunt angajați bărbați e posibil așa ceva necăsătoriți fără un statut social minim de existența cu copii săraciDa societății în care trăim trăiesc de pe-o zi pe alta despre ce vorbim ar trebui în comuna Zăbrani să intervină acolo și să elucideze problemele acestea se poate să fie bărbați care nu sunt căsătoriți la o vârstă de 40 de ani nu se poate așa ceva deci noi ca părinți am vrea să punem și această problemă în discuție și oameni în vârstă nu ne convine nu ne convine așa ceva pentru că sunt atâția care vor să lucre și nu haide s-o facem mai des să ne reprezinte și pe noi familiile acestea nevoiașe care și noi și noi abia trei în depozit pe alta cu copiii noștri