Ingrediente reţetă:
10 aripioare de pui, 125 gr orez, 1 ceapă, 2
morcovi, ciuperci, 2 roşii, supă, ulei de
măsline, sare, boia, piper, condimente pentru pui,
pătrunjel.
Mod de preparare (timp estimat: 1 h, 30 min, complexitate:
medie)
Se amestecă orezul cu ceapă, morcovii,
ciupercile şi roşiile, toate legumele
tăiate după preferinţe.
Se adaugă o parte de supă peste legume
şi orez, se adaugă puţin ulei de
măsline, pătrunjel tocăt şi se
amestecă toate bine.
Se pune orezul într-o tavă. Restul de
supă se amestecă cu sare, boia, piper,
condimente pentru pui, şi se toarnă peste
aripioare.
Se pun aripioarele cu tot cu supă peste orezul
din tavă.
Se dau la cuptor 1 oră şi un pic.
Trebuie verificat orezul din când în
când.
Mod de servire
Reteta propusă de petunie
Discută mai multe despre această
reţetă pe forum
culinar.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!