Ingrediente :
1ceaşcă morcov ras
1 ceaşcămăr ras
250gr zahăr
250gr ulei(eu am pus jumătate de ceaşcă)
1/2 ceaşcă stafide
½ ceaşcă suc de portocale
3 ceştifăină
1linguriţă bicarbonat
1linguriţă praf de copt
1 linguriţăscorţişoară (am pus amestec mirodenii pentru strudel)
coajă rasă de lămâieşi portocale
Mod de preparare
Se bate bine zahărul cu uleiul, se adaugă pe rând celelalte ingrediente.
Praful de copt şi bicarbonatul se amestecă cu făinăşi se adaugă peste compoziţie, iar la sfârşit punem stafidele date prin făină.
Turnămcompoziţiaîntr-o tava unsă cu ulei şi tapetată cu făină, se coace o oră, se probeazăşi cu paiul ca sa fim sigure ca s-a copt.
Mod de servire:
Se pudrează cu zahărşi se taie rece.
Poftă bună!
Reţeta Chec de morcovi a fost postata pe www.culinar.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!