-
-
Ingrediente:
-
cca 1 kg ciuperci proaspete,
3-4 cartofi,
1-2 cepe,
100 ml ulei,
1 lingură boia dulce,
1 linguriţă coriandru,
1 linguriţă făină,
sare, piper.
-
-
Mod de preparare:
-
Ciupercile tăiateîn sferturi se pun la călitîmpreună cu ceapă tocatămăruntşi uleiul.
Cândşi-au lăsat zeama, se adaugăfăinaşi 2-3 căni cu apă. Cartofii se taie cubuleţeşi se adaugăşi ei.
Se pun şi condimentele, respectiv coriandrul şi boiaua.
Se lasă la fiert pânăcând se înmoaie cartofii şi mai scade şi zeama.
Se potriveşte de sare şi piper şi se mănâncă.
-
-
Mod de servire:
-
Se poate servi cu mămăliguţă.
Poftă bună!
ReţetaGulas de ciuperci a fost propusă de droopina pe forum culinar.ro
Alte reţete cu ciuperci găsiţi aici:
Pilaf de grau cu ciuperci,
Pleurotus cu carne la cuptor,
Ciuperci marinate
Citiți principiile noastre de moderare aici!