Ingrediente:
500 g piept de pui
200 g orez (o cană)
2 ouă
pesmet
făină
seminţe de susan (opţional)
ulei de măsline
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fâşii şi se prăjesc după ce au fost tăvălie rând pe rând în făină, ou bătut, pesmet şi dacă doriţi şi în susan. Timpul de prăjire este destul de scăzut, pieptul de pui gătindu-se destul de repede.
Orezul se căleşte în puţin ulei de măsline, după care se toarnă peste două căni jumate de apă sau supă de pui.
Se lasă pe foc până dă în clocot, după care se lasă acoperit până când dispare zeama. Dacă doriţi puteţi adăguga la orez şi un amestec de legume.
Mod de servire:
Se serveşte cu salată sau cu murături.
Alte reţete recomandate:
Citiți principiile noastre de moderare aici!