Ingrediente:
250 g unt,
300 g ciocolată menaj sau fulgi de ciocolată
5 oua,
300 g zahăr,
150 gr faină,
sare
Mod de preparare:
Punem untul să se toprescă, la abur, împreuna cu 100 g ciocolată şi zahăr. Se amesteca bine si se lasa la racit. Se adauga în compozitie ouăle, apoi făina şi fulgii de ciocolată sau ciocolata menaj mărunţită. Se amesteca şi se obtine un aluat moale care se toarnă in tava tapetată şi se presară cu sare, pentru a scoate in evidenta aroma de ciocolată. Dacă vreţi să aveţi forme rotunde si nu pătrate atunci formaţi cu o lingură mici grămăjoare de aluat în tavă. Se coace în cuptorul cald, la foc moderat, timp de 45 de minute.
Mod de servire:
Se pun pe un platou şi se servesc la cafea sau la o cana cu lapte
Alte retete recomandate:
Citiți principiile noastre de moderare aici!