Ingrediente:
300 g tăieţei
200 g şuncă
10-12 ciuperci proaspete potrivite
3 ouă
3-4 linguri smântână
3-4 linguri caşcaval ras
sare, piper, busuioc, vegeta
pătrunjel tocat mărunt
Mod de preparare:
Se fierb tăieţeii în apă cu sare. Se scurg, se clătesc cu apă rece şi se amestecă cu 3 linguri ulei. Peste ele punem pe rând :ciupercile şi sunca tăiate feliuţe sau cuburi, caşcavalul ras, pătrunjelul, smântâna şi ouale bătute şi amestecate cu condimente. Amestecăm după care punem compoziţia într-un vas şi se dă la cuptor pentru 25-30 minute.
Mod de servire:
Se serveste calda cu salata verde , cu caşcaval ras deasupra sau stropită cu smântână. Această reţetă a fost publicată de Pica pe www.culinar.ro
Alte retete recomandate:
Citiți principiile noastre de moderare aici!