Ingrediente:
4 felii de cotlet de porc
12 cartofi de mărime medie
200 g gorgonzola
2 linguri nucă măcinată
sare
piper
ardei iute
unt
ulei de măsline
Mod de preparare:
Feliile de carnea se aşează pe grătarul încins şi se lasă cam 10 minute pe fiecare parte. Cartofii curăţaţti şi tăiţi in patru se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt aproape fierti se prăjesc în ulei încins sau se pun într-o tavă la cuptor cu ulei de măsline unt sare şi piper.
Într-o crăticioară topiţi un pic de unt, puneţi nuca şi brânza ruptă bucăţele. Amestecaţi să nu se prindă şi mai puneţi un pic de piper negru proaspăt măcinat.
Mod de servire:
La servire puneţi pe fiecare farfurie o felie de carne, peste care turnaţi o lingură de sos. Puneţi alaturi şi câţiva cartofi, opţional câteva frunze de salată sau roşii.
Alte reţete recomandate
Citiți principiile noastre de moderare aici!