Ingrediente:
2 bucăţi piept de pui
100 g mazăre
100 g porumb boabe
100 g morcovi tăiaţi cubuleţe
unt
sare
piper
cimbru
o roşie
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cubuleţe şi se căleşte în unt. Legumele se fierb în apă cu sare, însa trebuie să fie „al dente”. Când sunt aproape gata se strecoară şi se pun în aceeaşi tigaie în care sunt şi bucăţile de pui. Se condimentează şi evetual se mai pune puţin unt sau dacă preferaţi ulei de măsline.
Opăriţi roşia, decojiţi-o şi tăiaţi-o cubuleţe, după care puneţi-le peste amestecul de carne cu legume.
Mod de servire:
Se serveşte ca atare sau cu garnitură de orez sau piure de cartofi.
Alte reţete recomandate:
Citiți principiile noastre de moderare aici!