Ingrediente:
300 g făină,
20 g drojdie
30 g unt
125 ml apa,
1 lingura zahar
1 lingurita sare
3 roşii
200 ml sos de roşii
200 g caşcaval
200 g mozzarella
Mod de preparare:
Se face aluatul de pizza din făină, drojdia desfăcută în puţină apă caldă, sare şi zahăr. Se frământă, după care se lasă în frigider 15 minute. Se unge o tavă de copt cu puţin unt, se intinde aluatul nu prea gros, se incinge cuptorul şi se pune peste aluat sos de roşii şi brânza, peste care puneţi felii de roşii tăiate felii subţiri. Dacă doriţi puteţi folosi şi alte ingrediente pentru topping: şuncă, cârnaţ, ciuperci sau orice altceva.
Mod de servire:
Se serveşte caldă cu sos iute ori mirodenii.
Mai multe retete pe: www.culinar.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!