Petrecerea a durat mai bine de șapte ore (de la 19.00 până la 2.30), un rol important în reușita evenimentului avându-l formația lui Andrei Porubski şi Janko Iaciansky.
„A fost chef de chef, s-a dansat și s-a cântat în toate limbile posibile” – spune Andrei Ianecsko, președintele Clubului Orășenesc al Seniorilor din Nădlac.
Pe lângă distracție și bună-dispoziție, petrecăreții au avut parte de un meniu festiv savuros. Au început cu cafea, sărățele și aperitiv, apoi au continuat cu ciorbă de perișoare, friptură de porc la tavă, cartofi și varză călită, iar la desert au avut indiene. Nu a lipsit nici tortul de Revelion, în mijlocul căruia a tronat o sticlă cu șampanie.
„Tortul a fost oferit de gazda noastră, familia Demian, căreia îi mulțumim de asemenea pentru organizare, pregătirea sălii și deservire. Mulțumim și primarului Mircea Onea care ne-a asigurat șampania, căci la miezul nopții am ciocnit toți câte o cupă de șampanie, așa cum se face la Revelion. Nu în ultimul rând, țin să mulțumesc în nume personal colegilor din comitetul de organizare care au contribuit la reușita evenimentului” – conchide liderul seniorilor nădlăcani, Andrei Ianecsko.
Trimite articolul
XNu sa dat nimic de baut…