“Aradul produce. Produce mult, frumos și gustos, produce unic. Târgul <Produs în Arad>, devenit deja tradiție, se desfășoară în acest week-end, sâmbătă și duminică, pe platoul din fața Consiliului Județean. Deschiderea evenimentului are loc sâmbătă, la ora 10:00, și vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de tot ceea ce are Aradul mai frumos și mai bun. Scopul acestui târg, aflat la cea de-a treia ediţie, este de a promova producătorii arădeni şi de a susţine comercializarea produselor realizate în judeţul nostru, indiferent că vorbim de industria alimentară, produse agricole sau obiecte artizanale”, sună invitaţia celor de la Consiliul Judeţean. La această ediţie a târgului vor participa 45 de producători locali, respectiv meşteri populari, artizani, legumicultori şi nu numai.
Cei de la CJA au făcut public şi programul celor două zile. Expoziţia cu vânzare a produselor locale are loc, atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 9:00 şi 21:00. În plus, pe parcursul celor două zile, au fost pregătite diferite surprize pentru participanţi. Sâmbătă, păpuşile gigant ale Teatrului de păpuşi vor putea fi admirate în faţa Consiliului Judeţean, începând cu ora 11:00. Mai spre seară, la ora 18:00, elevii Şcolii Populare de Arte, conduşi de Cornel Moldovan, vor susţine un recital, iar de la ora 19:00 este programat concertul trupei Progresiv A.
Duminică, de la 11:00, copiii se vor putea bucura de un spectacol interactiv cu trupa Ţac Pac. Apoi, începând cu ora 17:00, vor avea loc concerte ale ansamblurilor folclorice Florile Mureşului din Vladimirescu, Şiriana din Şiria şi Ansamblul Sârbesc Sloga Felnac, urmate de recitaluri ale Mariei Aiftincăi şi Ansamblului Auşana, condus de Silviu Botiş.
Trimite articolul
XSa vezi invazie de politicieni care o sa zica ca ei sustin si ca sprijina producatorii locali
-
Bine punctat….daca ai sprijina ,atunci sa-i lase sa-si vanda marfa in magazine si nu la coltul strazii si apoi ai mai si amendeaza !!! vai de natia noastra!!!!
Aiurea, producători locali! Poți să-i numeri pe degetele unei singure mâini pe cei care-și produc singuri marfa. Cei mai mulți sunt simpli intermediari, care vând la suprapreț ce cumpără ieftin din Ungaria. Exemplific cu cazul celebrul „producător local” Mircea Santău, care vinde mezeluri ungurești cu 120 lei kg. În loc să fie prețuri promoționale, de eveniment, tot ce-i acolo e mai scump ca la magazin. Alt exemplu: pâinea de Pecica costă aici 10 lei kg, pe când la magazin se vinde zilnic cu 6. Vai și-amar, ne batem joc și de ce ar putea fi bun.
-
Pai …spatile comerciale se inchireaza pe bani multi , de crăciun o casuta acum ceva ani era 1600 lei + intretinerea , la expo 2 zile 1500lei…trebuie sa vinzi la preturi piperate sa ti acoperi cheltuielile…si eu am vrut sa vand dar nu m am putut apropia , ca producator ai o gama limitata de produse , deci si vanzarile sunt limitate iar daca chiria catre primarie ii mare , nu te poti apropia , doar bisnitarii au sute de produse