Condus de formatorul și muzico-terapeutul Acacia Mpofo Kitata Lukibadiku, atelierul a beneficiat de implicarea dnei prof. Roxana-Gabriela Vlad, din partea ARPFA.
Programul s-a adresat, în principal, profesorilor de limbă franceză, precum și studenților specializării Limbi moderne aplicate din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, coordonați de către dna lect. univ. dr. Laura-Rebeca Stiegelbauer, coordonator al specializării Limbi moderne aplicate și dna lect. univ. dr. Gianina Sabău.
Instrumentele folosite au fost percuția, cântecul și dansul. Atelierul a inclus munca în echipă, scoţând în evidenţă comunicarea eficientă, care joacă un rol central în activitatea didactică, atât la nivelul clasei, cât și la nivelul echipei didactice.
„Onorați de prezența partenerilor și colaboratorilor noștri, am marcat celebrarea Zilei Internaționale a Francofoniei, în spiritul multiculturalității și deschiderii înspre valorile diversității, pe care conducerea universității noastre le promovează. Muzica și dansul francofon, ritmurile și tempo-ul au aparținut Africii. Datorită legăturilor sociale pe care le-a creat intre participanți, practica percuției a fost o experiență pozitivă de care au beneficiat toți cei prezenți la acest atelier”, a declarat d-na conf. univ. dr. Speranța Milancovici, decanul Facultății de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport din cadrul UVVG.
Citiți principiile noastre de moderare aici!