Din program au făcut parte Misa în sol major de Franz Schubert, cea care îmbină la modul superlativ mesajul, elevația și rafinamentul muzicii începutului de secol XIX, și Simfonia a VIII-a în la major op.93, cea mai luminoasă din șirul capodoperelor simfonice beethoveniene, un document sonor prețios, și acum, la cea de a 250-a aniversare a compozitorului. Pe scena amplasată în parc au urcat Corul academic pregătit de Robert Daniel Rădoiaș, soliștii ansamblului mixt, Florica Iacob Burduleanu – soprană, Ciprian Crișan – tenor, David Buzgău – bariton și orchestra simfonică a Filarmonicii alături de dirijorul ei, Cristian Neagu.
Accesul publicului a fost gratuit, în limita a 300 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020.
FOTO: Iza Pal
Trimite articolul
XDomnisoara Izabela nu vrea sa rupa traditia acestui ziar, ce face ca orice eveniment sa fie consemnat DUPA ce a avut loc si nu INAINTE DE A SE PETRECE, cum ar face orice ziar normal.
domnule anonim, acesta este rolul unui ziar, să relateze evenimentele întâmplate, iar dacă doriți să fiți la curent cu programul instituțiilor de cultură (filarmonică, teatru etc.) indicat este să urmăriți paginile acestora (de Internet, de facebook etc.); cu toate că sunt sigur că au fost știri anunțând acest eveniment în mai toate ziarele locale, dacă cumva în această publicație nu au fost, atunci, ei bine, în general e indicat să te bazezi pe mai mult de o singură sursă pentru a fi (bine) informat)
e bine ca se aduna atata lume la un loc ?
ca nu mai sie omul de la care de langa el primeste un covid Bravo
Asta ne lipsea acum concerte discoteci cu public mult etc.
oare in spitale nu se pot face asemenea concerte pt bolnavi? intreb asa ca tot omu, ….
-
Tu inca mai crezi in vrajeala covid? De ce nu te baricadezi in casa pe termen nelimitat?