Este cunoscută deja intenţia Municipalităţii de a acorda microbiştilor arădeni caserole cu câte o bucată din gazonul de pe stadionul Francisc Neumann. Dacă în 7 mai vor intra în posesia caserolelor chiar sportivi care au jucat pe acest gazon, începând din 9 mai acţiunea Primăriei se extinde pentru ceilalţi cetăţeni.
Procedura
Distribuirea se va face însă în mod organizat. Aflăm detalii de la primarul Gheorghe Falcă: „Cetăţenii care vor să intre în posesia caserolelor cu gazon se pot înscrie pe site-ul Primăriei Municipiului Arad. Pe www.primariaarad.ro există un banner pe care trebuie să dăm click şi atunci apare un formular. Trebuie completate toate câmpurile obligatorii din formular (nume, prenume, adresă, telefon, email), apoi informaţiile se transmit şi se înregistrează automat în baza de date. Pot fi cetăţeni atât din municipiul Arad, cât şi din judeţul Arad. Pentru cei din judeţ, dacă avem 50 de oameni înscrişi dintr-o localitate, atunci echipa de la Municipiu se va deplasa şi va face acest transfer de gazon în localităţile respective. Noi, împreună cu clubul de fotbal UTA, împreună cu Old Boys UTA, cu Suporter Club UTA şi împreună cu Cetatea Voluntarilor, vom face toate procedurile pentru a se face corect acest transfer de gazon. Din 9 mai începem procedura de înmânare a caserolelor cu gazon din două în două zile, la 100 de persoane pe zi. Primul venit (primul înscris în baza de date a Primăriei-n.r.) va fi primul servit. Vom anunţa data şi locaţia care, foarte probabil, va fi în faţa Primăriei, mai ales că cei de la clubul UTA au aici stand de prezentare” – a spus edilul în cadrul conferinţei de presă de joi.
O amintire
Aproximativ 100.000 de caserole cu gazon de pe stadionul UTA vor putea fi distribuite arădenilor. Caserolele au dimensiunea 20/30 centimetri. Pe interiorul capacului caserolei sunt două imagini cu stadionul vechi şi stadionul nou. Pe bucata de gazon din caserolă există un element de indentificare – o marcă, un timbru care garantează că acel gazon aparţine stadionului. „E un gazon care se ţine pe birou, ca amintire. Trebuie tuns, udat, întreţinut şi, astfel, va rezista ani de zile” – a conchis Gheorghe Falcă.
Citiți principiile noastre de moderare aici!