Îmbrăcați în porturi tradiționale, cei mici au pășit în lumea secerișului, au văzut ce înseamnă recoltarea grâului și unde se depozitează.Și de la tractoare, au trecut la animalele hrănite cu roadele holdelor. O mică excursie câmpenească, a făcut ca tradiția să nu se piardă și poate cel mai important, noțiunile învățate de copii pe parcursul anului școlar au fost acum aplicate. Natura, grădinăritul, ferma și creșterea animalelor, toate au devenit mult mai aproape de universul cunoașterii printr-o abordare practică, un altfel de lecție pe care cei mici o vor ține minte mult mai ușor decât cele din sălile de curs. În final, grădinarii au savurat un picnic tradițional și au povestit plini de entuziasm primele impresii culese printre spicele de grâu.
Trimite articolul
XMa surprinde faptul ca nu exista (inca)nici o postare vis-a-vis de o stire aparent banala dar cu impact pentru copii….cei mici sau cei mai mari (amintirile din copilaria pe care am avut sansa de a o trai).
Probabil ca am ajuns datorita factorilor mai vechi sau mai noi sa ignoram vesti pozitive,frumoase si sa reactionam doar la stirile la care ne putem varsa frustarea acumulata.
Frustarea provine din toate spectrele:partide politice adverse,tineri vs.batrani,bugetari vs.angajati din mediul privat,etc…
Gasiti un moment de relaxare/bucurie si apreciati momentul trait de acesti copii.
Norocul lor ca au fost dusi acolo, altfel … ramaneau prosti ca toti copii capitalistilor si credeau ca vaca este mov.