A doua zi, tot persoanele respective au venit pe platou în jurul orei 18,00, alăturându-li-se câţiva revoluţionari şi personal medical. De această dată au captat atenţia a circa 70 de arădeni, care s-au adunat pe parcurs, cu pancarte şi steaguri cu stema decupată. Cel mai probabil, au fost determinaţi să vină când au văzut imaginile de la Bucureşti. Scandările, ca şi cele din alte oraşe, au fost în sprijinul doctorului Arafat şi împotriva guvernului şi preşedintelui Traian Băsescu.
Poliţiştii şi jandarmii i-au supravegheat de la mică distanţă, dar nu i-au deranjat cu nimic, deoarece au fost extrem de paşnici şi civilizaţi.
„Nu doctorul Arafat a fost motivaţia ieşirii în stradă. Mizeria morală în care am fost aruncaţi de regimul ce în 1946 a pus mâna pe ţară. După ce aceşti neoameni vor fi siliţi să plece, va trebui să gândim o reformă de sistem, nu doar o rocadă de politicieni veroşi. Este timpul să vină la decizie oamenii capabili şi în aceiaşi măsură respectabili. Aşa să ne ajute Dumnezeu”, ne-a declarat preşedintele grupării Sârbu-Ciorbea din PNŢCD, Virgil Florea, prezent şi el, printre protestatari, alături de Dan Artimon, de la Consiliul Local Civic.
Conform site-urilor de socializare, arădenii sunt aşteptaţi şi astăzi, de la ora 18,00, în Piaţa Revoluţiei, dar la ora 15,30 erau deja adunaţi circa 40.
Citiți principiile noastre de moderare aici!