Trei zile de expoziție inedită. GastroPan, cel mai mare eveniment de panificație, cofetărie și HoReCa din România se va desfășura în premieră la Arad. Timp de 3 zile, Centrul Expo Arad va fi capitala est-europeană a soluțiilor și tehnologiilor dedicate afacerilor de profil, dar și locul în care își vor etala talentul cei mai buni bucătari, brutari și cofetari, în cadrul competițiilor care vor desemna, printre altele, Pâinea și Tortul Anului 2019.
„Peste 20.000 de antreprenori, specialiști și pasionați din sectoarele panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea, alimentație publică și HoReCa sunt așteptați să treacă pragul Expoziției Internaționale GastroPan, în perioada 28-30 martie, pentru a identifica, testa și compara, într-un cadru profesional, tendințele, tehnologiile, utilajele, ingredientele, ustensilele, accesoriile și soluțiile de afaceri din domeniu”, au precizat organizatorii evenimentului.
Pe scurt, 134 de furnizori cu tradiție din 22 de țări își vor expune noutățile la standurile GastroPan, printre care cei mai importanți furnizori români, dar și numeroși expozanți străini, atrași de potențialul de dezvoltare a pieței românești.
„GastroPan este o sursă de inspirație, un adevărat generator de trenduri pentru orice manager sau specialist din brutării, cofetării, patiserii, gelaterii, pizzerii, baruri, cafenele, hoteluri sau restaurante, dar și pentru persoanele dornice să pornească o afacere de profil”, a explicat Boróka Jakab, Manager Proiect GastroPan 2019.
Întreaga atmosferă de la GastroPan va fi prielnică pentru schimburi de experiențe, întâlniri de afaceri, dialoguri constructive între specialiști, furnizori și antreprenori. Expoziția GastroPan poate fi vizitată de joi până sâmbătă, în perioada 28-30 martie 2019, în intervalul orar 10:00-18:00. Accesul se face pe bază de invitație sau un talon de acces, care poate fi completat pe www.gastropan.ro.
Citiți principiile noastre de moderare aici!