Pe locul următor este Colegiul Național „Moise Nicoară” cu 96,84% promovabilitate și 5 elevi picați. Urmează Liceul Teologic Baptist cu 94% și 3 picați, dar trebuie precizat că numărul total al candidaților este de 47 și Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” cu 92,47% și 11 elevi sub linie. Tot în primele cinci este și Colegiul Național „Vasile Goldiș” cu un procent de promovabilitate de 88,96%.
Ultimii în listă
Pe ultimele locuri în top stă imbatabil Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” devenit vedetă națională cu 0% promovabilitate. La mică distanță e Liceul Tehnologic „Moga Voievod” din Hălmagiu cu doar 2 elevi care au trecut examenele din cei 19 absolvenți și Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” cu 15%, adică cu 10 admiși din cei 56 de candidați. Urcă pe locul III de la coadă Liceul „Vasile Juncu” din Miniș cu o promovabilitate de 17,24%.
Seral și frecvență redusă
La aceste forme de învățământ, norii negri rămân peste frunțile absolvenților. Foarte puțini au reușit să treacă cu bine de examen. În 11 clase promovabilitatea a fost de 0% și doar într-un singur caz, la Pîncota, unicul candidat de la fără frecvență, a luat bac-ul. Adică o promovabilitate de 100%.
Citiți principiile noastre de moderare aici!