ARAD. Până la 3.142.884 de lei este dispusă municipalitatea să plătească pentru întreținerea echipamentelor din locurile de joacă din municipiu, în următorii patru ani. Procedura de achiziție lansată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice arată că „autoritatea contractantă va încheia cu un singur operator economic, un acord cadru, cu o durată de 4 ani. Frecvența cu care se vor încheia contractele subsecvente va fi de minim 1 contract pe an, în limita nevoilor autorităţii contractante şi a fondurilor bugetare aprobate. Durata maximă a fiecărui contract subsecvent va fi de 12 luni”. Valoarea minimă estimată a acordului cadru fără TVA este de 273.876 de lei, iar valoarea maximă estimată a acordului cadru fără TVA este de 3.142.884 de lei. Valoarea minimă estimată a unui contract subsecvent este de 68.469 de lei, iar cea maximă de 785.721 de lei.
Conform caietului de sarcini, contractul va cuprinde întreținerea echipamentelor din Parcul Zsolt Torok (Copiilor – centru), Confecții – strada Baladei, Alfa – străzile Barbu Lăutaru, Griviței, Aurel Suciu, Mărului, Micălaca – străzile Ilie Măduța, Zalău, noul parc din Micălaca 300, cu mențiunea că în cazul în care se vor amenaja noi locuri de joacă în municipiu pe durata acordului cadru, și întreținerea acestora va fi cuprinsă în contract.
Același caiet de sarcini arată că în baza contractului ce va fi încheiat vor fi întreținute sau înlocuite elementele componente defecte, vandalizate sau care prezintă grad ridicat de deteriorare sau nesiguranță în exploatare, vor fi completate piesele sau elementele care lipsesc și vor fi recondiționate elementele structurale din lemn, plastic sau metal care sunt deteriorate.
Întreținerea și verificarea echipamentelor din spațiile de joacă „se va efectua zilnic, iar reparația defecțiunilor ori de câte ori este nevoie, chiar și în regim de urgență, în urma sesizărilor cetățenilor sau autosesizării autorității contractante”, conform caietului de sarcini al licitației.
Firma care va câștiga procedura de achiziție va trebui să aibă în dotare minimum 2 autovehicule de cel puțin 3,5 tone, aparate de sudură, polizoare, bormașine, pickammer, betonieră, scări și minimum un motostivuitor. În baza aceluiași contract vor fi golite și coșurile de gunoi din spațiile de joacă, astfel: în fiecare zi între 1 aprilie și 30 octombrie, respectiv de 5 ori pe săptămână între 1 noiembrie și 31 martie.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 25 ianuarie 2022, iar câștigătoare va fi oferta cu cel mai bun raport calitate-preț, unde prețul cântărește 90% din punctajul final, iar garanția acordată serviciilor de întreținere și reparații reprezintă 10%.
Trimite articolul
XDaca tot platim atat, macar aduceti pe cineva care sa se priceapa la masurile de siguranta. Faceti o vizita in parcul IOR, sa vedeti cam cum trebuie sa arate un loc de joaca sigur… In parcurile din arad daca nu esti vigilent ai mari sanse sa-ti duci copilul la spital….
-
Une e amplasat acest “parc IOR” în Municipiul Arad?