„Familia Tot”, „Gunoierul” și „Să ne cunoaștem mai bine” sunt cele trei spectacole pe care actorii arădeni le vor juca în această săptămână în sălile Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Joi, 23 septembrie, în Sala Studio vor fi prezenți actorii Zoltan Lovas, Angela Petrean Varjasi, Andrei Elek,
Cecilia Lucanu – Donat/Iulia Alexandra Dinu și Carmen Vlaga Bogdan, membri ai distribuției spectacolului „Familia Tot”. După un text scris de Örkény István și tradus de Constantin Olariu, spectacolul în regia Sânzianei Stoican va fi prezentat publicului începând cu ora 19.
Al doilea spectacol al săptămânii va fi „Gunoierul”, de Mimi Brănescu. Cu Mariana Tofan, Alex Popa și Marian Parfeni în distribuție, spectacolul prezintă „umor rezultat din situații firești, un pic trăznite, dar posibile”, după cum spune Marian Parfeni, cel care semnează și regia producției. „Gunoierul” va fi jucat pe 25 septembrie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.
Duminica va veni cu un spectacol special al teatrului arădean, bazat pe un scenariu colectiv: „Să ne cunoaștem mai bine”. Pe 26 septembrie, de la ora 19, în Sala Studio, publicul arădean îi va cunoaște mai bine pe actorii Carmen Vlaga-Bogdan, Iulia Alexandra Dinu, Robert Pavicsits și Andrei Elek. Regia spectacolului este semnată de Cristian Ban, iar scenografia de către Cristina Milea.
Ultimul spectacol al lunii va fi jucat pe 30 septembrie, de la ora 19, în Sala Studio. Va fi „Tatăl” de Florian Zeller, în regia lui Radu Iacoban.
Trimite articolul
XSper să fie renovat într-adevăr și în interior spectacolele sunt să spunem unul din apanajul e sărăciei al lumii în care trăim în acest oraș nu văd prin ce calități să spun așa actoricești se aduce un nivel de cultură sau nivel de exercițiu al minții prin mimică gestică cuvinte spuse să spun așa printr-o educație deci există Lova și ăla nu mai știu cum îl cheamă care mai mergea prins call my prezenta un bal din asta alice ELINOR cred că ar fi normal să se facă aceste să spunem alege nu numai la bal ar trebui să fie o conviețuire a unor să spunem așa gândiriiDe multe ori este nevoie să se prezinte anumite scene și cu cei din liceu și cei care au nevoie de o exprimare a gesturilor și de multe ori sunt extrovertiți asta nu înseamnă că în teatru sunt oameni de o altă speță sau de altă calitate trebuie aduși acolo oameni care știu să instruiască și copiii prin aceste norme au unei școli de teatru