Este vorba despre Așezământul Cultural-Oraș Pâncota, lucrare finanţată din fonduri guvernamentale, obținute în anul 2018 prin Compania Națională de Investiții, din cadrul Ministerului Dezvoltării, datorită eforturilor susţinute de către primarul Dan Pocrişer şi echipa de consilieri ai oraşului.
Clădirea, dotată cu climatizare, sonorizare, echipamente IT, detecție incendii și toate utilitățile, este structurată pe patru nivele: Parter – Sală spectacole cu 250 locuri, scenă, sală de carte, garderobă, grupuri sanitare; Etaj 1 – Sală lectură, cabină actori, birouri, grupuri sanitare; Eraj 2 – Săli pentru activități cultural – artistice și recreative și grupuri sanitare; Subsol – instalații sanitare și electrice, dar şi un muzeu al viței de vie aflat în curs de amenajare.
„Ne bucurăm că dintr-o clădire aflată într-o avansată stare de degradare, am reuşit să ridicăm, cu sprijin de la CNI, un aşezământ cultural cu care ne mândrim. Din păcate, fiind în perioadă de restricții, nu ne vom putea bucura de spectacole şi alte evenimente. Totuși, pentru cei care doresc să vadă interiorul, ne-am gândit la o soluție. Începând cu 5 aprilie, în zilele de luni, marti și miercuri, între orele 12-16, un angajat al primăriei va fi acolo pentru a prezenta clădirea. Doritorii se vor înscrie la numărul de telefon: 0746.079.130, unde li se va comunica data și ora la care să se prezinte. Se va intra în grupuri de maxim şase persoane, respectându-se regulile de igienă în vigoare” – spune Dan Pocrişer, primarul oraşului Pâncota.
Trimite articolul
XDomnule primar, vrem locuri de munca mai mult decat sali de lectura si teatru.
Ar trebui sa atrageti Investitori, sunt multi in Pancota si pe sate care fac naveta zilnic departe de casa.
-
felicitari dommnului primar