De ce specialiştii EDA Beauty Experience de pe Calea Romanilor ne recomandă acest tip de tratament? Pentru că masajul anticelulitic are un important rol estetic, prin faptul că reduce ţesutul adipos. În plus, şedinţele de masaj ameliorează funcţionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar după perioade prelungite de stres sau din cauza dereglărilor/disfuncţiilor hormonale. Mai mult, şedinţele de masaj anticelulitic combinate cu un regim disociat sau o alimentaţie sănătoasă duc la eliminarea toxinelor din ţesuturi redând pielii elasticitatea.
Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund şi foarte eficient în remodelarea ţesutului adipos, netezind zonele afectate de celulită. Şedintele de masaj se fac de obicei pe şolduri, picioare, fese, abdomen şi brate. Specialiştii EDA folosesc pentru rezultate rapide creme reducătoare sau uleiuri specifice şi precizează faptul că în masaj trebuie să ţinem însă cont de faptul ca procedura nu este una de relaxare, ci că se acţionează insistent prin metode de frământat (uneori chiar dureroase) asupra zonelor afectate de celulită.
De ce doare masajul?
De ce doare acest masaj? Deoarece celulita este o boală a pielii care ea însăşi doare, iar procedura de masaj anticelulitic este alcătuită din manevre mai „dure” şi profunde cum ar fi: fricţiunile, frământatul, ciupiturile etc. Intensitatea manevrelor se stabileşte, însă, în funcţie de sensibilitatea fiecărei persoane.
Specialiştii centrului de înfrumuseţare mai spun că împreună cu alte terapii corporale, cum ar fi, de exemplu vacuumul, împachetările şi vibromasajul, şedinţele de masaj anticelulitic ajuta organismul sa scape de aşa numitele adipocite şi să arate întinerit.
Beneficiile masajului anticelulitic
Care este efectul masajului anticelulitic? Elimină celulita, stimulează şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, tonifică musculatura, ajută la spargerea şi eliminarea micro şi macro nodulilor celulitici, reduce stratul adipos, ajută în redobândirea elasticităţii şi fermităţii pielii. Atenţie, însă, în timpul tratamentului pot apărea echimoze (vânătăi). Toate acestea, însă, dacă şedinţele de masaj anticelulitic sunt efectuate intensiv, de 3 ori pe săptămână, iar, după obţinerea rezultatelor dorite, se apelează la cel puţin o sedinţă pe săptămână pentru întreţinere.
Citiți principiile noastre de moderare aici!