„Vicii și Delicii” revine anul acesta la Expo Arad în perioada 19-21 octombrie, după ce anul trecut prima ediție a târgului s-a dovedit un real succes. În deschiderea primei ediții, Adi Hădean a făcut un spectacol culinar de excepție, continuat apoi de unii dintre cei mai buni bucătari arădeni. Anul acesta organizatorii – Camera de Comerț și Expo Arad, au dezvăluit că îi vor avea ca invitați pe doi chefi renumiți, consacrați prin emisiunile lor televizate: Antonio Passarelli și Victor Melian. Ei ne vor face demonstrații de gătit pe toată perioada târgului, astfel încât arădenii să se poată bucura de prezentările lor, indiferent de ziua în care aleg să viziteze evenimentul.
„Numărul de expozanți ai salonului de vinuri a crescut comparativ cu anul trecut, de la 31 la 43, din dorința de a oferi o selecție mai largă și mai sofisticată a celor mai bune vinuri românești și de import. În total vor fi peste 80 de expozanți, care vor prezenta, pe lângă o gamă variată și selectă de vinuri, produse gastronomice de cea mai bună calitate, bere artizanală, deserturi și alte surprize. Ca prezență, dacă anul trecut ne-am bucurat să avem un număr de peste 3200 de persoane, anul acesta ne așteptăm ca numărul vizitatorilor să depășească 5000”, a explicat arh. Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.
Astfel, „Vicii și Delicii”, prin numărul expozanților, reușește să devină cel mai mare eveniment regional de acest gen. Organizat în parteneriat cu Selgros.
Program și transport
Vineri, 19 octombrie: 14:00 – 20:00; Sâmbătă, 20 octombrie: 11:00 – 20:00; Duminică, 21 octombrie: 11:00 – 18:00. Program transport în comun gratuit: vineri – plecare Podgoria: orele 15, 17, 19; plecare EXPO: orele 16, 18, 20; sâmbătă – plecare Podgoria: orele 11, 13, 15, 17, 19; plecare EXPO: 12, 14, 16, 18, 20; duminică – plecare Podgoria: orele 11, 13, 15, 17; plecare EXPO: orele 12, 14, 16, 18.
Citiți principiile noastre de moderare aici!