La Colegiul Economic Arad s-a desfăşurat, marti, ediţia a IX-a a simpozionului cu participare internaţională „Ecoprimăvara”, ediţia din acest an având ca temă „Gastronomia internaţională”.
Au participat şcoli cu profil „servicii” din municipiu şi judeţ, precum şi Liceul „Szechenyi Istvan” din Bekescsaba (Ungaria). Fiecare participant a pregătit un referat despre un anumit produs, care a şi fost „exemplificat” în cadrul unei expoziţii culinare. După deschiderea festivă – făcută de conducerea Colegiului Economic şi reprezentantul I.Ş.J. – şi un scurt moment coregrafic cu formaţia de dansuri populare a şcolii gazdă, cei prezenţi au fost invitaţi să urmărească prezentările în power point a reţetelor şi să guste din produsele expuse.
„Mă bucur că se păstrează tradiţia acestui simpozion – ne-a spus prof. Monica Băltăreţu, directorul Colegiului Economic Arad. Credem că am avut o idee foarte bună cu această temă şi a fost un eveniment insolit concretizat într-o expoziţie de produse gastronomice din toată lumea. De asemenea suntem bucuroşi de participarea colegilor din liceele arădene şi de peste hotare. Ţin să apreciez că organizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă fără implicarea colegelor mele Sorina Fabri şi Dorina Dănilă”
JA-V.F.
„Toate referatele prezentate în simpozion vor fi publicate” (Monica Băltăreţu)
Vuia, Ghibu si Economic s-au calificat in finala Balul Balurilor
Balul Bobocilor la Colegiului National Economic Arad
Citiți principiile noastre de moderare aici!