Educatoarele împreună cu preşcolarii au avut cei mai dragi oaspeţi în căsuţa lor: părinţii şi bunicii.
„An de an, instituţia de învăţământ organizează „Ziua Porţilor Deschise” pentru a-i invita pe părinţii copiilor care o frecventează să participe la lecţii deschise împreună cu piticii lor. Am urmărit sporirea capacităţii de implicare a părinţilor, a tuturor factorilor educaţionali, într-un demers formativ-educativ coerent, care să sprijine dezvoltarea comportamentului copilului, în funcţie de nevoile individuale ale acestora, pentru integrarea lor în viaţa socială. Dar şi promovarea grădiniţelor,a ofertei educaţionale a acestora prin permiterea vizitării şi participării la activităţile desfăşurate în decursul celor două zile”- ne-a declarat director prof. Marioara Dehelean.
Pentru a aduce şi mai multă bucurie în sufletele celor mici au avut un oaspete surpriză: îngeraşul păzitor, care abia a aşteptat să-i îmbrăţişeze pe copii şi să povestească cu ei. Îngeraşul nu a venit cu mâna goală, ci a adus nişte mesaje divine care să-i îndrume în fiecare moment atât pe copii, cât şi pe părinţii acestora. Copiii au fost foarte încântaţi de muzica îngerilor, o muzică aproape de sufletul omului. Cei mai pricepuţi copilaşi au desenat îngeri pentru a-i face un cadou îngeraşului, care a fost aşa bun cu ei. Cu aceste desene ei participă la concursul de creaţie organizat de fundaţia Hermes, premiat în data de 3 noiembrie, orele 16.00, la Cinema Arta, la evenimentul „Săptămâna Îngerilor”.
Grădiniţa PP 18 a desfăşurat activităţi atractive împreună cu părinţii şi copiii, activităţi ce au stat sub genericul În armonie cu natura .Educatoarele şi-au propus valorificarea potenţialului artistic şi creativ atât al copiilor, cât şi al părinţilor, prin intermediul activităţilor desfăşurate.
Ziua de joi, 3 noiembrie 2011 a fost o provocare ecologică pentru preşcolarii de la Grădiniţa PP7. Cu sprijinul şi sponsorizarea părinţilor au reuşit să fie mai responsabili faţă de mediul înconjurător. Copiii, educatoarele şi părinţii au plantat pomi fructiferi în curtea grădiniţei şi se bucură, că vor lăsa viitoarelor generaţii să culeagă roadele bogate ale muncii lor Copiii trebuie să fie educaţi de mici în spiritul ecologic şi mai ales să protejeze natura.
Ca eforturile educatoarelor, de a avea nişte copii iubitori şi protectori a tot ce este viu, să se concretizeze au avut nevoie şi de implicarea părinţilor. Le mulţumim pe această cale şi le promitem, că îi vom provoca mai des la astfel de acţiuni.
Citiți principiile noastre de moderare aici!