ARAD. Ministrul Elena Udrea a fost foarte încântată de diversitatea produselor tradiţionale găsite la Pecica. Udrea a recunoscut pâinea de Pecica, exclamând către ministerul Traian Igaş - originar din Pecica: „Aha! Deci aceasta e pâinea pe care ne-o aduci în fiecare săptămână la Bucureşti”.
Consumatorii, părinţi şi bunici informaţi se plâng că pâinea nu mai este pâine, cea neagră se face cu coloranţi, uleiul comestibil este dublu rafinat la cald, puii din ferme sunt îngrăşaţi cu hormoni, tomatele "proaspete" şi fructele din import nu se alterează, inexplicabil, chiar şi şase luni, "albirea" zahărului se face cu dioxid de sulf, care este E 220, folosit şi la conservarea unor alimente şi în industria vinului.
ARAD. În vremea copilǎriei, când intram in bucǎtǎria bunicii, simţeam mirosul extraordinar de pâine proaspǎt scoasǎ din cuptor. Bunica aseza pâinea pe masǎ şi abia aşteptam sǎ gust din miezul pufos si coaja crocantǎ.
Evreii au celebrat ieşirea din Egipt, minunile făcute de puterea divină şi bucuria de a fi liberi.
ARAD. Cazul arădeanului care a găsit smocuri de păr în pâinea cumpărată de la magazinul unei brutării s-a lăsat cu controale la producător.