Compania AstraZeneca a redactat un comunicat de presă prin care dorește să ofere reasigurarea cu privire la siguranța vaccinului COVID-19, pe baza dovezilor clare științifice, scrie bihon.ro, care citează mediafax.ro.
Potrivit companiei, o analiză atentă a tuturor datelor disponibile privind siguranța de la peste 17 milioane de persoane vaccinate în Uniunea Europeană (UE) și Marea Britanie cu vaccin COVID-19 AstraZeneca nu a evidențiat un risc crescut de embolie pulmonară, tromboză venoasă profundă (TVP) sau trombocitopenie, în niciun grup definit de vârstă, sex, lot sau o anumită țară.
„Aproximativ 17 milioane de persoane din UE și Marea Britanie au primit pana acum vaccinul nostru, iar numărul cazurilor de rapoarte de cheaguri de sânge în acest grup este mai mic decât sutele de cazuri așteptate in populația generală. Natura pandemiei a condus la o atenție sporită a fiecărui caz individual raportat și mergem dincolo de practicile standard pentru monitorizarea siguranței medicamentelor autorizate în raportarea evenimentelor de vaccinare, pentru a asigura siguranța publică”, a declarat Ann Taylor, reprezentantul AstraZeneca.
Compania mai susține că, în ceea ce privește calitatea, nu există probleme confirmate legate de niciun lot de vaccin utilizat în toată Europa sau în restul lumii. Testare suplimentară a fost și este efectuată de companie dar și independent de către autoritățile sanitare europene și niciuna dintre aceste re-testări nu au arătat motive de îngrijorare, precizează AstraZeneca.
Trimite articolul
XPresupun ca trebuie sa fii “conspirationist” sa ai dubii despre cum isi lauda producatorii produsul. S-a asteptat cineva sa admita public ca poate totusi au gresit cu ceva ? Asta ar declansa o reactie in lant ca i-ar trage dupa ei si pe cei care l-au aprobat ca fiind “eficient si sigur” , s.a.m.d. , cateva vieti umane pierdute sunt o picatura in ocean pentru tot melanjul asta de interese financiare. De fapt se confirma sloganul vaccinistilor: “beneficiile vaccinului depasesc riscurile” in cazul asta “beneficiu = “profit”🤔
-
Se pare că ai trecut la capitolul următor numit “Cum să deturnezi sensul unor expresii ca să induci premise false.
Cred că îmi schimb părerea despre tine, din victimă a conspiraționitei, în propagandist debutant 😉.
Si care e problema ca numarul de cazuri “negative” e mai mic decat al celor vaccinati ? O persoana (1) daca moare de la acest vaccin, trebuie sa va faceti griji. Eventual, sa se faca o serie de analize preliminare , care sa confirme ca persoana ce va primi acest vaccin nu va avea reactii adverse. Cica, “siguranta” !? Puteti voi garanta ca persoanele vaccinate nu vor mai putea fi infectate sau nu vor putea transmite catre alte persoane acest “virus” ? NU, nu se poate garanta asa ceva . Atunci, pentru ce atata publicitate aiurea ?
Am o intrebare pentru un prieten ! aceasta companie , sau egal care dintre cele ce au aparut pe piata cu vaccinul anti-Covid , sunt sau nu exonerate de raspunderea fatza de cazurile adverse fatale sau de alta natura ??? daca da , de ce ? de ce e nevoie ca sa se puna la adapost fata de lege din moment ce ei sunt 100 % siguri ca nu pot exista cazuri extreme a efectelor adverse ? guvernele de ce le ofera aceasta protectie ? …. sunt cetatenii informati corect in ce priveste factorii de risc in raport de istoricul bolilor pacientului ? ….. sau totul decurge ca la vite ? vine pacientu , e vaccinar si dat pe usa afara ???
-
Anonime, ieri ai fost pus pe șotii. Iar faci confuzia ta preferată între ce crezi tu despre ce cred alții și ce cred ei de fapt.
Te-ai blocat? Sau ai rătăcit volumul doi din Manualul ucenicului conspiraționist și aplici strategia cu “crastavetele” 😁?