„Acesta este un tabel cu aromele pe care le putem găsi într-un vin. Le-am clasificat pe vinuri albe, vinuri roşii, vinuri de butoi sau fără butoi şi defectele cele mai întâlnite”, a spus Richard del Rincón, comerciant de vinuri.
„De pildă, iarna sunt organizate muncile la vie în funcţie de ultima Lună nouă sau plină şi s-a dovedit nu doar la culturile de struguri, ci şi la copacii fructiferi, că este benefic să respecţi aceste faze lunare”, a spus Richard del Rincón, comerciant de vinuri.
Bem cantităţi mai mici, dar alegem vinuri diferite, speciale şi cu o sensibilitate mai mare. Sunt vinuri care îţi fac pielea de găină.”, a mai spus Richard del Rincón.
Trimite articolul
XUnde sa bea oamenii ? La vulturu (in gradiste) daca toate Sint inchise burturile
Pandemia trebuua sa-i faca pe oameni sa nu mai bea !
Pentru ce dracu sa bei la terasa ori la crasma?
Doar daca vrei sa imbogatesti birtasul.