Calendarul complet al zilelor libere în 2021:
- 1 şi 2 ianuarie (prima şi a doua zi de Anul Nou) – vineri şi sâmbătă;
- 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Române) – duminică;
- 30 aprilie (Vinerea Mare);
- 1 mai (Ziua Muncii) – sâmbătă;
- 2 – 3 mai (prima şi a doua zi de Paşti) – duminică şi luni;
- 1 iunie (Ziua Copilului) – marţi;
- 20 şi 21 iunie (prima şi a doua zi de Rusalii) – duminică şi luni;
- 15 august (Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului) – duminică;
- 30 noiembrie (Sărbătoarea Sfântului Andrei) – marţi;
- 1 decembrie (Ziua Naţională a României) – miercuri;
- 25 şi 26 decembrie (prima şi a doua zi de Crăciun) – sâmbătă şi duminică.
Trimite articolul
XFoarte bine daca 8 zile din cele 15 libere vor fi la sfarsitul saptamanii! Si-asa nu se munceste suficient, iar aici ma refer in special la angajatii din institutiile publice (evident ca ar fi incorect sa ma refer la TOTI angajatii Statului! ma refer la unii dintre acestia, care de felul lor, se misca de parca urmeaza sa ramana fara suflu). Acestia se misa lent chiar cu cateva zile inainte de ziua decretata ca fiind nelucratoare. Puturosenie maxima! De ce nu reusim sa evoluam ca societate…?! Cu cine? Pentru multi dintre ei menirea este sa mearga la serviciu, sa isi ia pauza de masa si sa fie atenti doar cand se termina programul de lucru, nu sunt interesati de problemele pentru care mergem la ei. Cand se termina programul, rup usile, sa iasa cat mai repede din birouri. De ar fi asa de harnici si in timpul programului.
-
Hărnicuțule. Ce repede dai tu in angajații statului. Ia vezi de stolul tau si treci la treaba ca de comentat esti bun .
-
Multultumesc pentru apreciere. Sper ca esti si tu harnicut. Iti doresc sa vezi cum sunt unii dintre angajatii Oficiului Registrului Comertului, Cartea Funciara (O.C.P.I.), Primarie, … Sa mai spun cum se misca letargic unii? Nu i-ai vazut niciodata?
Iar in angajatii Statului nu dau “repede”, nici macar nu dau, am facut si eu o observatie dupa ani in care am constatat cum sunt UNII DINTRE EI, de care depind altii (adica noi, solicitantii, petentii), din afara sistemului LOR. Iar daca am scris cu majuscula “Statul”, nu este de la verbul “a sta”, cat de la Statul Romȃn, asta ca sa vezi ca nu confund valorile. Sa nu uitam ca de oameni depunde totul, o institutie este eficienta daca functionarii sunt interesati ca lucrurile sa mearga bine, fara sa uitam de cei sapte ani de acasa, criteriu care, din pacate nu este cerut la angajare.
-